Δημοσιεύσεις
- «Δύσκολο να νικήσουμε την Ινδία»: Ο νέος επικεφαλής της Ζηλανδίας, Μίτσελ Σάντνερ
- Έρχεται συμφόρηση! Εξαιρετικά στοιχήματα σε μπολ που προσελκύουν σημαντικούς επισκέπτες στους οδηγούς
- Vishwakarma Puja 2023: Βασικοί παράγοντες που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου
- Σρι Λάνκα (Σλοβενία):
- Ντέβικα Σίχαγκ εναντίον Γκο Τζιν Γουέι στο τελευταίο παιχνίδι Thailand Benefits. Χαριάνα εναντίον Δελχί στο PWL: Ζωντανά ινδικά αθλητικά γεγονότα, 1 Μαρτίου
Ο Siraj είναι de facto μεγαλύτερος σε ηλικία, αλλά η λειτουργία του -ειδικά στο μωβ-μπάσκετ, κρίκετ- ήταν στην καλύτερη περίπτωση ανομοιογενής. Τώρα, το θέμα είναι αν θα επιβιώσουν για μερικά λεπτά σε αντίθεση με τον Bumrah -ειδικά μετά την συντριπτική ήττα στον πρώτο αγώνα της νέας σειράς. Ίσως όχι, καθώς η ομάδα Edging-Gavaskar του 2021 έχει ως αποτέλεσμα η προσβασιμότητα του παίκτη να επισκιάσει οποιαδήποτε άλλη δευτερεύουσα πλοκή.
«Δύσκολο να νικήσουμε την Ινδία»: Ο νέος επικεφαλής της Ζηλανδίας, Μίτσελ Σάντνερ
Παρά το χάος από την άλλη πλευρά, η Bethell συνέχισε να ενισχύει την τσιγκούνη γραμμή του Ηνωμένου Βασιλείου, προσθέτοντας 45 κοντά στον gloveman Jamie Smith, πριν από μια εξαιρετική μνημειώδη συνεργασία – οι ανοδικές πορείες μεταξύ των wickets ολοκλήρωσαν την οπισθοφυλακή τους. Για να κερδίσουν την Asia, οι Varun Chakaravarthy (2/37) και Shivam Dube (2/28) κέρδισαν δύο wickets ανά καθένα, ενώ οι Arshdeep Singh (1/31), Hardik Pandya (1/20) και Axar Patel (1/42) ήταν επίσης ένα από τα wickets. Ο Hardik Pandya είχε 25 runs από 16 πάσες και περίπου 34 και 6. Με αυτό το χτύπημα, η Asia έφερε το προβάδισμα 1-0 στη νέα σειρά. Ακόμα και ο Nathan Lyon είχε 20 wickets στις τρεις τελευταίες δοκιμές. Στο εντυπωσιακό φινάλε της σειράς, τον είδατε να κάνει μια γρήγορη επίθεση δίπλα του και μπορείτε να το πιστέψετε.
- Ακόμα κι αν σημείωσε μόνο 180 runs μέσα στα τέσσερα innings, ανέλαβε το νέο καθήκον να προσφέρει στην Ασία μια εκρηκτική μύηση.
- Δημιουργεί έναν καλό ημιτελικό εναντίον υπολογιστών και φαβορί. Το Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο ο Χασάν Άλι πήρε wickets τρίτου σταδίου ενώ σχεδίαζε να οδηγήσει το Πακιστάν στο πρώτο του ICC Winners Trophy Last, ένα πολυαναμενόμενο παιχνίδι με την Ασία.
- Στη συλλογή, σημείωσε το γρηγορότερο stumping στην ιστορία του κρίκετ, με χρόνο 0,08 δευτερόλεπτα, αποβάλλοντας τον Keemo Paul.
- Οι νέες μάχες εναντίον του Μπαγκλαντές είναι ένα ελαφρύ κέρδος από τα 50 έργα.
- Στην τότε αναμέτρηση με τη Νότια Αφρική από τα ΗΑΕ, ο τύπος έδωσε το Πακιστάν στην εξέταση.
Έρχεται συμφόρηση! Εξαιρετικά στοιχήματα σε μπολ που προσελκύουν σημαντικούς επισκέπτες στους οδηγούς
Η Σχολή Κόμβων Κωπηλασίας Army Rowing κατέκτησε το 43ο Elder Federal Rowing Champi, Spinfest σύνδεση Ελλάδα κερδίζοντας όλη τη φήμη του κρίκετ! Οι νέοι Λανκανέζοι Λάιονς ελπίζουν πάντα σε καλύτερη απόδοση το Σαββατοκύριακο για να διατηρήσουν ζωντανή τη νεότερη σειρά αγώνων. Δείτε τα highlights του παρατεταμένου αγώνα. Εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε! Ο επτά φορές πρωταθλητής της βιομηχανίας, Λιούις Χάμιλτον, εξασφάλισε μια καλή επίδοση από τη Ferrari, η οποία έδωσε μια καλή αίσθηση βελτίωσης του ηθικού στο τελευταίο ταξίδι της στη Βαρκελώνη το Σάββατο.
Ο Dhoni έκανε την εισαγωγή του στο Ranji Trophy για να αντιμετωπίσει την Bihar εναντίον της Assam στη νέα σεζόν 1999–2000, καθώς η βαθμολογία 68, ηλικίας μόλις ενός έτους, λειτουργεί στο δεύτερο innings. Στο CCL, ο παίκτης χτυπούσε ψηλότερα στην κατάταξη και βοήθησε την ομάδα να προκριθεί στην υψηλότερη κατηγορία. Ο Dhoni ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο DAV Jawahar Vidya Mandir, όπου έπαιζε ποδόσφαιρο ως καλός τερματοφύλακας, αλλά στη συνέχεια μεταγράφηκε για να παίξει κρίκετ κατόπιν συμβουλής του μέντορά του Keshav Banerjee. Ο Dhoni αποσύρθηκε από το Test Cricket το 2014, αλλά συνέχισε να παίζει σε κρίκετ με μικρά overs μέχρι το 2019. Το 2007, έγινε ο νεότερος επικεφαλής της κορυφής του ODI πριν πάρει περισσότερες από όλες τις μορφές από το 2008.
Vishwakarma Puja 2023: Βασικοί παράγοντες που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου

Ήταν ένας από τους βασικότερους παίκτες στην ομάδα της Ινδίας που κέρδισε την ταυτότητα στο You-19 Industry Cup του 2018 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος κρίκετ της Νέας Ζηλανδίας. Ο διάσημος Ινδός παίκτης Abhishek Sharma είχε εξαιρετική απόδοση στο κρίκετ δεκαετιών. Αλλά όχι, ο Abhishek επέδειξε υψηλό ταλέντο στο κρίκετ από πολύ νεαρή ηλικία.
Σρι Λάνκα (Σλοβενία):
- Η ομάδα διοικείται στην πραγματικότητα από την Επιτροπή Κρίκετ του Μπαγκλαντές (BCB) και μπορείτε να διεξάγετε εντός έδρας αγώνες κυρίως σε χώρους όπως το Sher-e-Bangla Federal Cricket Arena στη Ντάκα.
- Ο Ντόνι κατέκτησε το πρώτο του millennium στην πρώτη κατηγορία παίζοντας με την Μπιχάρ εναντίον της Βεγγάλης από τη σεζόν 2000–01 Ranji Trophy.
- Έγινε ο νέος αγώνας με περίπου τρία wickets εναντίον του Μπαγκλαντές και στη συνέχεια επέλεξε ένα ακόμη σε αντίθεση με τον αρχι-αντίπαλο Πακιστάν.
- Συνολικά από 41 αγώνες Test, το Πακιστάν κέρδισε 6, έχασε 12 και έφερε 23 ισοπαλίες.
Γεια σας κάποιος. Είμαι ο νεότερος στο HCM και θέλω να καταλάβω πού να παίζω κρίκετ το Σαββατοκύριακο.
Ντέβικα Σίχαγκ εναντίον Γκο Τζιν Γουέι στο τελευταίο παιχνίδι Thailand Benefits. Χαριάνα εναντίον Δελχί στο PWL: Ζωντανά ινδικά αθλητικά γεγονότα, 1 Μαρτίου
Αμέσως μετά από μια μεγάλη ήττα εναντίον της Νέας Ζηλανδίας, το Πακιστάν νίκησε τη Ζιμπάμπουε με 7 wickets. Ο Shahid Afridi δήλωσε ξεκάθαρα ότι η ομάδα του είναι ικανή να προκριθεί στα ημιτελικά. Σε αυτό το πλαίσιο, το τελευταίο over από το αυστραλιανό innings χτύπησε με μπόουλινγκ τον Mohammad Amir.
Ο νέος διαγωνισμός δεν ήταν καλύτερος για το Πακιστάν, χάνοντας από την αντίπαλό του, την Ινδία, λόγω των 124 αγώνων. Ήταν η πρώτη φορά μέσα σε μια δεκαετία που το Πακιστάν ξέχασε το πρωτάθλημα ODI, η πρώτη φορά που έχασε ήταν από την Αυστραλία και η πρώτη φορά από τα ΗΑΕ από τότε που έγιναν η θετή έδρα του Πακιστάν. Το Πακιστάν κέρδισε το νέο πρωτάθλημα T20I 3-1 και το πρωτάθλημα ODI 2-1 σε μια παρόμοια περιοδεία υπό την ηγεσία του Sarfaraz Ahmed. Η νέα νίκη ανέβασε την κατάταξη του Πακιστάν σε κάθε τρεις πλατφόρμες του παιχνιδιού. Το Πακιστάν κέρδισε το νέο πρωτάθλημα T20I 2-0 και το πρωτάθλημα ODI 2-0, μετά τον τρίτο αγώνα που ολοκληρώθηκε σε κακή κατάσταση λόγω βροχής. Στο ταξίδι της Σρι Λάνκα το 2015, το Πακιστάν κέρδισε το πρωτάθλημα ODI 2-1, το πρωτάθλημα ODI 3-2 και το πρωτάθλημα T20I 2-0.
